NL-Activiteiten & Community

nederlandse_vlag Hoe ziet het echte buitenleven eruit?

 Good Life Now!  geeft naast theorie al een blik op de (dagelijkse) praktijk van Good Life Now! maar beter is te gaan kijken bij succesvolle voorgangers. De pagina “Activiteiten” (toegankelijk met wachtwoord) geeft links voor locaties met meerwaarde voor wie zuiver leeft/klimaat bijstuurt/het buitenleven omarmt. Het overzicht is breed; van wijnboerin tot natuurhuizen & earthships bouwen tot wandeltochten, makkelijke moestuin, zelf duurzaam gerestaureerde bed & breakfest, houten kano’s bouwen, eco-hotel, workshops kookverf maken, wijnbouw opleiding voor de noordelijke streken, zelfvoorzienend leven, eau-de-vie stoken (straffe combinatie, deze laatste twee!) tot kaasmaker in Noorwegen.

Hier alvast een “teaser”: citaat uit de belevenissen van een echt Good Life Now! en het nut van de  praktische Good Life Now! cursus in de de volgende passage:

“Wij hebben, zo werd ons verteld, de luxe van diverse eigen waterbronnen met zelfs een reservoir voor dit bronwater van wel 10.000 liter. Wouw dachten wij, dat is super. We stonder er totaal niet bij stil, dat men in de westerse wereld een gemiddeld verbruik heeft van 250 liter per dag per persoon, oftewel deze mega voorraad is met een beetje zuinig gebruik toch binnen een maand op. En als de bronnen dan de hele zomer droog staan heb je dus een probleem”.

Kortom, dit Good Life Now! kon de kennis van het  watermanagement uit de cursus goed gebruiken. Enfin, kijk maar: Borgovallone. Een mooi voorbeeld van lef!

De inhoud van de pagina Activiteiten is alleen zichtbaar op het  besloten deel van de site; klik hier door naar: Activiteiten

Degenen  die het eerste blok; de introductie bijgewoond hebben en de cursus willen vervolgen krijgen toegang tot het besloten deel van de site.      

Our Green Spine Pansy

Voor wie ervaringen wil uitwisselen met mede cursisten Good Life Now! of wil weten over hoe het  gaat  met  een Good Life Now in de praktijk, is de pagina “Community” de aangewezen plaats.

De inhoud van de pagina Community is alleen zichtbaar op het  besloten deel van de site ; klik hier door naar: Community.

Degenen  die het eerste blok; de introductie bijgewoond hebben en de cursus willen vervolgen krijgen toegang tot het besloten deel van de site.    

Our Green Spine Snowdrops